BEKIJK ALLE NIEUWSBERICHTEN

Roei kinderkanker de wereld uit!

9-3-2019

Wij vragen jullie aandacht om even stil te staan bij dit bericht.

Afgelopen maand kwamen wij, als organisatie van de ERM, in contact met het prachtige initiatief: KikaRow. Zij vertelden ons dat kanker nog altijd de meest voorkomende doodsoorzaak is, door ziekte, bij kinderen. Het overlevingspercentage van deze kinderen kan sneller omhoog door zorg, research en opleiding te concentreren op één locatie. Dat wordt gerealiseerd in het Prinses Maxima Centrum!

KikaRow stelde als doel om €500.000-, op te halen! Komend voorjaar gaan zij van start en roeien zij 1400km, langs 60 verenigingen, door Nederland: ‘Rondje NL’. De start is bij Michiel de Ruyter Uithoornse Roei- en Kanovereniging (Uithoorn). In veertien weekenden gaan zij van roeivereniging naar roeivereniging. Wat deze tocht bijzonder maakt is dat de boot mede bemand wordt door ex-kinderkankerpatiënten (KiKa-roeiers) en/of hun familie, vrienden. Roeiverenigingen door het hele land gaan de deelnemers leren roeien onder begeleiding van ervaren roeiers!

Als organisatie van de ERM willen wij ons dit jaar verbinden aan dit prachtige en waardevolle initiatief. Tijdens de ERM (31 mei & 1 juni) zullen er onder andere collectebussen aanwezig zijn om te doneren zodat we met elkaar een steentje bijdragen aan dit geweldige doel!

Doneer nu!
Help mee en ondersteun dit initiatief zodat wij met zijn allen kinderkanker de wereld uit roeien!