BEKIJK ALLE NIEUWSBERICHTEN

Pilot KNRB inschrijfsysteem

24-2-2022

Als elfstedenroeimarathon maken we al jaren gebruik van een in eigen beheer ontwikkeld geïntegreerd inschrijfsysteem dat toegesneden is op onze tocht, het deelnemersveld en de loting. Daar kan iedere ploeg zich komende maanden weer inschrijven. Daarnaast doen we een test met een nieuw, door de KNRB ontwikkeld, inschrijfsysteem. Hiervoor vragen we een beperkt aantal teams zich dubbel in te schrijven. Interesse? Meld je aan!

We zijn al langer in gesprek met de KNRB en marathoncommissie over hoe we in de toekomst gebruik kunnen maken van hun systeem, dat tot voorkort niet voorzag in de gewenste functionaliteiten. De bond verwacht dat het nieuwe inschrijfsysteem daar wel in voorziet. We spraken af dat de komende ERM te testen met circa tien ploegen. Die moeten zich dan wel dubbel inschrijven: dus zowel via ons systeem als dat van de KNRB. 

Na afloop gaan we de ervaringen met het KNRB systeem evalueren en ontdekken of het voldoet en volstaat. We hopen op die manier ook mogelijk aanpassingen/verbeterpunten boven water te krijgen. We zijn benieuwd! 

Meedoen?
Wil je meedoen aan de pilot? Laat het ons weten. Dan krijg je van ons de instructie en zullen we je naderhand ook vragen naar je ervaringen.