Programma 4&5 september 2021


Programma

Het programma ziet er anders uit, gezien de huidige situatie. Hierbij delen wij het programma van de tweedaagse ERM.

  1. Programma volledige route
  2. Programma alternatieve route (in verband met slecht weer oid).

Doorkomsttijden
In de tabel staan de verwachte doorkomsttijden in de verschillende steden.

De spreiding in doorkomsttijden zal groot zijn door zowel de grote verschillen in starttijden als de grote verschillen in de vaarsnelheid van de ploegen.
Blok 1 zal naar verwachting in de Prinsentuin starten tussen 14 en 15 uur, blok 2 start tussen 16 en 17 uur en blok 3 tussen 18 en 19 uur. De kolommen, met starttijden 14, 16 en 18 uur, geven de verwachte doorkomsttijden van de zeer snelle ploegen gestart in respectievelijk het 1ste , 2de  en 3de blok. De kolommen met starttijden 15, 17 en 19 uur geven de verwachte doorkomsttijden van ploegen die gestart zijn in het 1ste , 2de  en 3de blok en de tocht in ca 24 uur voltooien.
Het overzicht van doorkomsttijden voor de reguliere tocht en de alternatieve ofwel verkorte route via Woudsend en Bolsward naar Workum.

Geofencing & Tracking en Tracing
We streven er naar om alle boten te voorzien van een GPS – tracker met waterdichte behuizing. De tracker wordt in bruikleen gegeven. De tracker zorgt er voor dat alle teams te volgen zijn via onze livepage.

Al jaren kunnen deelnemers aan de ERM gebruik maken van GPS tracking om de positie van hun boot in de live pagina te volgen. De laatste jaren hebben we geïnvesteerd in moderne, dedicated trackers, waardoor het gebruik van Android telefoons kan worden uitgefaseerd. In deze Corona editie maken we geen gebruik van fysieke stempelposten, maar in plaats daarvan gebruiken we dit Track&Trace systeem om virtueel te stempelen door middel van ‘geofencing’. Er is alleen nog een fysieke tijdwaarneming bij de start en finish. Het gebruik van de dedicated trackers is daarom ook voor alle deelnemende ploegen verplicht.

Aankomst Wetterwille
Aankomst bij Wetterwille, verblijf en vertrek na afloop vanwege COVID-19.

  • Macdrive systeem
  • aanrijroute
  • plaatsing botenwagens
  • toiletvoorzieningen
  • catering (koffie, water /broodje to go)
  • vermijd onderling contact
  • beperk je verblijf op en nabij Wetterwille tot een minimum

Overige informatie
De overige informatie om je goed voor te bereiden op de elfstedenroeimarathon kun je vinden op deze website onder wedstrijdinformatie.