BEKIJK ALLE NIEUWSBERICHTEN

Pilot KNRB inschrijfsysteem

2-3-2024

Als elfstedenroeimarathon gebruiken we al jaren een in eigen beheer ontwikkeld, geïntegreerd inschrijfsysteem dat toegesneden is op onze tocht, het deelnemersveld, de loting en de uitslagen. Daarmee moet iedere ploeg, met uitzondering van de teams die deelnemen aan de KNRB-pilot, zich inschrijven.

Voor het derde jaar testen we op beperkte schaal het door de KNRB ontwikkelde inschrijfsysteem (FOYS). Voor deze test nodigen we maximaal teams uit zich (enkel) via dit systeem in te schrijven.

Interesse? Meld je hier dan aan. Onder vermelding KNRB-pilot!

We zijn al langer in gesprek met de KNRB en marathoncommissie over hoe we in de toekomst FOYS kunnen gebruiken. Het systeem voorzag namelijk niet in alle, voor de ERM, gewenste functionaliteiten. De bond verwacht dat de aangepaste versie daar nu wel in voorziet. We gaan dat komende ERM opnieuw  testen met tien ploegen die zich hiervoor alleen via FOYS moeten inschrijven.

Na afloop zullen we de ervaringen met dit systeem evalueren om te ontdekken of het voldoet en volstaat. We hopen met deze test mogelijke aanpassingen/verbeterpunten boven tafel te krijgen. We zijn benieuwd.

Meedoen?
Wil je (weer)meedoen aan de pilot? Laat het ons weten. Je ontvangt van ons een instructie. Ook zullen we je naderhand naar je ervaringen vragen.