Aankomst


Onderstaand is de vernieuwde route voor het aanrijden met de botenwagens.

Wanneer je aan komt rijden vanuit het westen (Aldlansdyk)

Volg de Planetenlaan tot aan de rotonde. Sla hier rechtsaf de Poolsterweg op. Neem vervolgens de eerste afslag rechtsaf, de Zuiderkruisweg op. Vervolg de weg helemaal tot aan de achterkant van de Praxis. Hier zullen de eerste verkeersregelaars staan om iedereen te begeleiden. Sla vervolgens linksaf de Avondsterweg in.  De verkeersregelaars ter plaatse laten je toe tot het gebied waar de boten kunnen worden afgeladen.

Zorg er voor dat je de boot snel aflaadt, zodat je andere teams zo min mogelijk ophoudt of hindert. Vervolg na het afladen de route om de lege botenwagen achter te laten op het daarvoor bestemde terrein achter de mazzelshop. Zie hiervoor het kaartje en volg de instructies van de verkeersregelaars.

Parkeren auto
Parkeer hierna de auto bij het grasveld bij Auto Haaima (P1). Wanneer P1 vol is, kan worden uitgeweken naar het parkeerterrein van Omrop Fryslan (P2). Zie afbeelding 1.
LET OP: Parkeren op het terrein van de Praxis is dit jaar niet mogelijk. Graag dit parkeerverbod respecteren. 

Parkeren botenwagen
Vanwege herindeling van het industrieterrein hebben we de parkeerplaats voor de botenwagens moeten verplaatsen. Botenwagens kunnen dit jaar uitsluiten geparkeerd worden op het terrein van Hoogland BV (Neptunusweg 3, 8938 AA Leeuwarden). Zie afbeelding 2 voor een routebeschrijving.

/image 1

  /image 2