BEKIJK ALLE NIEUWSBERICHTEN

Pilot KNRB inschrijfsysteem

13-4-2023

Als elfstedenroeimarathon maken we al jaren gebruik van een in eigen beheer ontwikkeld geïntegreerd inschrijfsysteem dat toegesneden is op onze tocht, het deelnemersveld en de loting. Daarmee moet iedere ploeg zich de komende maanden hier inschrijven.

Voor het tweede jaar testen we op beperkte schaal het door de KNRB ontwikkelde inschrijfsysteem (FOYS). Hiervoor nodigen we een beperkt aantal teams uit zich dubbel in te schrijven.

Interesse? Meld je dan aan!

We zijn al langer in gesprek met de KNRB en marathoncommissie over hoe we in de toekomst FOYS kunnen gebruiken. Het systeem voorzag namelijk niet in alle, voor de ERM, gewenste functionaliteiten. De bond verwacht dat het nieuwe inschrijfsysteem daar nu wel in voorziet. De afspraak is dat komende ERM te testen met circa tien ploegen die zich daarvoor wel dubbel moeten inschrijven: dus zowel via ons systeem als dat van de KNRB.

Na afloop zullen we de ervaringen met het KNRB systeem evalueren om te ontdekken of het voldoet en volstaat. We hopen met deze test ook mogelijke aanpassingen/verbeterpunten boven tafel te krijgen. We zijn benieuwd.

Meedoen?
Wil je (weer)meedoen aan de pilot? Laat het ons weten. Je ontvangt dan een instructie en we zullen je naderhand vragen naar je ervaringen.